HABER

CAPCOM, Resident Evil 9 oyununun çıkacağını onayladı!

Capcom’un sevilen oyunlarından Resident Evil serisinin yeni bir oyunu çıkıyor!

Resident Evil serisinin ilk oyunu olan Resident Evil (1996)’dan başlayıp, serinin şimdilik son oyunu olan Resident Evil 4 Remake (2023) ile devam etmiştir.

Capcom NEXT etkinliğinde, Capcom Resident Evil 9’un geliştirildiğini doğruladı.



Resident Evil 9’un başında oyunun yönetmeni Koshi Nakanishi olacak. Koshi Nakanishi şu sözleri paylaştı :

Resident Evil 7’den sonra ne yapacağımızı bulmak gerçekten zordu. Ama buldum ve dürüst olmak gerekirse önemli hissettiriyor. Henüz herhangi bir ayrıntı paylaşamam ama umarım paylaşabileceğim gün için heyecanlısınızdır

Seride çıkan son 2 oyun ise Resident Evil 4 Remake ve Resident Evil Village oldu. Bu iki oyun çıktığı yılda yılın oyunu ödülüne aday gösterilmiştir.

Ubisoft, Assassin’s Creed Mirage’ın 6 Haziran’da iPhone 15 Pro/Pro Max ve iPad cihazlarına geleceğini duyurmuştu. Aynı şekilde Resident Evil 7 ile tanıtımı yapılan bağlantılı bir şekilde iPhone 15 Pro / Max cihazlara tanıtımı sağlandığı için gelip oynanabilir.

Her oyunda olduğu gibi Gold Edition yükseltmesi ve DLC’leri ile çıkabilir. Sızıntılara göre Resident Evil 9 2025 başlarında çıkacağı tahmin ediliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yorumlarda yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.