Kurallar

sayfa başlığı

DonanımFPS Forum'a üye olup katılan herkes, kurallar sayfasını okumuş ve kabul etmiş olarak sayılmaktadır.

* Forumun yaş sınırı 13 yaştır.

* Gönderdiğiniz, yüklediğiniz veya başka bir şekilde Hizmete sunduğunuz tüm içerik ("İçerik") personel tarafından incelenebilir. Gönderdiğiniz veya yüklediğiniz tüm İçerik, üçüncü taraf doğrulama hizmetlerine (spam önleme hizmetleri dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere) gönderilebilir. Özel veya gizli olduğunu düşündüğünüz hiçbir içeriği göndermeyin.

* Herhangi bir spam, virüs, cinsel, hakaret, tehdit, sakıncalı, bahis, kişisel içerikleri foruma taşımak yasaktır. Aksi takdirde kurallara tabii tutulursunuz, bunun sonucunda hesabınız kapanabilir.

* Kurallar sayfası her zaman düzenlenebilip, geçerliliği asla yitirmez. Her üyeye bu kurallar geçerlidir.

* DonanımFPS'deki içerikler kopyalanamaz, kopyalandığı taktirde yasal yollara başvurulacaktır. DonanımFPS Birimi 2024 ®

* Kuralları kabul etmiyorsanız, foruma üye olmayabilirsiniz.

* DonanımFPS, kullanıcıların kişisel bilgilerinin gizliliğini korumak için gereken tüm önlemleri almaktadır ve bu nedenle, diğer kullanıcıların izni olmadan kişisel bilgilerin paylaşılması veya ifşa edilmesi kesinlikle yasaktır; bu, kullanıcıların güvenliğini sağlamak ve mahremiyetlerini korumak için alınan bir tedbirdir.

* Yasadışı panel, T.C kimlik numarası veya diğer illegal yolla yapılan şeyler yasaktır. Bunlar tespit edilir ise yasal yollara başvurulur.

* Moderatörler, forum düzenini ve kullanıcı deneyimini korumak için gereken tüm kararları almaktadır ve bu kararlara uyulması önemlidir; bu nedenle, moderatörlerin verdiği talimatlara uymak zorunludur. Eğer moderatör kararının saçma, gereksiz veya absürt olarak görüyorsanız destek kısmından iletişime geçebilirsiniz.

* Hassas (din, siyaset vb.) konular saygılı biçimle tartışılır, eğer bu tartışmaya giderse konu kapatılır. Ayrıca duruma göre uyarı işlemi uygulanabilir!

* Forumda çoklu hesap yasaktır, tespit edildiği anda açılan hesap kapatılır. Ana hesaba uyarı verilir.

* Kaba uygunsuz üslup ile yaklaşmak/konuşmak yasaktır.

* Uygunsuz veya kışkırtıcı profil resimleri yasaktır. Aksi taktirde uyarı işlemi uygulanıp, profiliniz varsayılan forum kullanıcı resmine döner.

* Kural ihlali yapmaktan kaçının!

Eğer üye olduktan sonra, yanlışlıkla hizmet sözleşmesini ve kuralları onayladıysanız, hesabınızı kapatmak için lütfen bizimle iletişime geçiniz. DonanımFPS İletişim

Geri
Üst