Amazon Depo, ikinci el ürünlerini satışa çıkardı!

Cumali G.

DonanımFPS Birimi
Yönetici
Katılım
22 Mar 2024
Mesajlar
50
Tepkime puanı
14
Puanları
8
Amazon Depo

Her bir ürünün kalitesini titizlikle kontrol ediyor, tüm ürünleri inceliyoruz.
Düzgün kullanılmış, kutusu açılmış ürünleri sorunsuz bir iade süreci ile satın alın.

Kategori​


Amazon Depo - Sıkça Sorulan Sorular​


Amazon Depo Nedir?​


Amazon Depo, düzgün kullanılmış, iade edilmiş, ikinci el veya kutusu açılmış ürünlerde harika fırsatlar sunar. Amazon’un müşteri hizmetleri ve iade hakları avantajlarıyla, akıllı telefonlar, dizüstü bilgisayarlar ve tabletler, ev ve mutfak eşyaları gibi favori ürün kategorilerinde indirimler sağlıyoruz. Satışa sunduğumuz her iade edilmiş ürünün durumunu kapsamlı bir şekilde test ediyor ve karar vermenizi kolaylaştırmak adına ayrıntılı açıklamalar sunuyoruz. Satıcısı ‘’Amazon Depo’’ olarak görüntülenen Amazon Depo ürünlerini, yeni ürünlerden ayırt edebilmeniz için ayrı bir kategoride yer alır.

Bir Ürünün Durumunu Nasıl Değerlendiriyorsunuz?​


Her ürünün işlevsel ve fiziksel durumunu titizlikle test ediyor ve satmadan önce belirli bir derece veriyoruz. Ayrıca ürünleri eksik aksesuarlar ve ambalaj durumu açısından da inceliyoruz. Kalite kontrolümüze dayanarak, her ürüne genel durumunu tanımlamak için ‘’Yeni Gibi’’, ‘’Çok İyi’’, ‘’İyi’’ ve ‘Kabul Edilebilir’’ olmak üzere dört değerlendirmeden biri atanır. Amazon Depo ürünlerinin durumu, ilgili ürün detay sayfasında da gösterilir.

İkinci El – Yeni Gibi​


Kusursuz çalışan bir ürün, ambalajı biraz hasar görmüş olabilir. Ürün tamamen çalışır haldedir ve tüm aksesuarları eksiksizdir.

İkinci El – Çok İyi​


Sınırlı kullanılmış ve tamamen çalışır durumda olan bir üründür. Üründe, küçük kozmetik kusurlar olabilir. Hasarlı ambalajla gelebilir veya yeniden paketlenmiş olabilir ve çalışması için gerekli olmayan bazı aksesuarlar eksik olabilir. Eksik aksesuarlar, her bir ürün açıklaması altında gösterilir.

İkinci El – İyi​


Orta düzeyde kullanılmış ve tamamen çalışır halde olan bir üründür. Hasar görmüş ambalajla veya yeniden paketlenmiş olarak gelebilir. Küçük bir çizik gibi küçük kozmetik hasarları olabilir. Bazı değerli aksesuarlar eksik olabilir ve bu aksesuarlar ayrı olarak satın alınmadıkça kullanılamaz. Eksik aksesuarlar ürün açıklamasında belirtirilir.

İkinci El – Kabul Edilebilir​


Belirgin kullanım izleri taşıyabilir ancak ana işlevini yerine getirir. Hasar görmüş ambalajla veya yeniden paketlenmiş olarak gelebilir. Üzerinde kozmetik hasarlar veya önceki kullanımdan kaynaklanan izler olabilir. Kullanım izleri arasında çizikler, darbeler ve aşınmış köşeler yer alabilir. Bazı değerli aksesuarlar, bileşenler veya yedek parçalar eksik olabilir ve bu parçalar ayrı olarak satın alınmadıkça kullanılamaz. Eksik parçalar ürün açıklamasında belirtilir.

Ürünümü Nasıl İade Edebilirim?​


Herhangi bir nedenle üründen memnun kalmazsanız, ürünü Amazon’un İade Politikası’na uygun olarak iade edebilirsiniz. Amazon Depo tarafından satılan her ürün benzersiz olduğu için ne yazık ki aynı durumda bir ürünle değişim sağlamamız mümkün değildir.

Garanti Haklarım Nelerdir?​


Amazon Deposu tarafından satılan tüm ürünler ikinci el niteliğindedir. Bu nedenle Amazon’un ikinci el niteliğinde olan Amazon Depo ürünlerine ilişkin sorumluluğu 1 yıldır. Amazon iade süresi sonrasında ürününüzün kusurlu olduğu ortaya çıkarsa, Amazon’un İade Politikası’na uygun olarak satın alma fiyatını geri ödeyeceğiz.
 
Geri
Üst