AliExpress'de K68 kablosuz klavye 360TL

Cumali G.

DonanımFPS Birimi
Yönetici
Katılım
22 Mar 2024
Mesajlar
50
Tepkime puanı
14
Puanları
8
Satıcı hesabını kapatmış. Sipariş ES_ENVIALIA adlı ispanyol kargo şirketi ile geliyor. Ama global kargo takip yapınca China Post olarak gözüküyor. Satıcının sayfasındaki tüm ürünler kalkmış. Şu an aliexpress üzerinde daha fazla takip bilgisi yok hatası var.



Çok garip bir şekilde Gelir mi? Gelmez mi? Bilinmiyor.
 
Satıcı kesinlikle dolandırıcı, EMS China post www.ems.com.cn/english sitesinden takip gösteriyor. Fakat bu size gelmiyor, Türkiye'deki birine gidiyor. Kargo takip hareketi varmış gibi gösteriyor. Satıcı size gecikme yüzünden 3 euro iade ediyor, sipariş teslim edilmiş olarak gözüküyor ve sipariş kapanıyor. Bu durumlara kesinlikle inanmayın!

Arkadaşım 3 euro teklifi kabul edince sipariş kapanmış..

 
Satıcı bana 3 euro teklif etti, ve teklifi reddettim. Belirtilen süre boyunca tekliflerini reddettim, ondan sonra AliExpress devreye girdi ve paramı iade etti. Kargo takip türkiye'ye gelmiş olarak gözüküyor ama bu yalan..

 
Siparişi iptal ettirmeye çalıştım ve para iadesi aldım. Satıcı bana durmadan para teklifi yaptı ama kabul etmedim. Sonunda param iade oldu, iade edildi. Sonrasında ürünü iade etmenize gerek yoktur diye bir ibare geldi. Bu kargonun geleceğini gösteriyordu. Ama sahte bir şekilde ne ürün geldi ne bir şey, AliExpress yeni açılan mağazalardan hiç bir sey almayin veya satici magazasini kapattigi zaman direkt iade isteyin. İyi forumlar.
 

Ekli dosyalar

  • Screenshot_20240522_095643_Samsung Internet.jpg
    316.4 KB · Görüntüleme: 74