HABER

Xbox, Microsoft Flight Simulator oyununun 15 milyon oyuncuya ulaştığını duyurdu!

Microsoft Flight Simulator, Asobo Studio tarafından geliştirilen ve Xbox Game Studios tarafından Windows, Xbox Series X ve Series S için yayımlanan bir uçuş simülatör oyunudur. Microsoft Flight Simulator serisinin on birinci oyunu, seride Flight Simulator X adlı oyuna takiben çıkmıştır. 



17 Ağustos 2020’de piyasaya sürülen Microsoft Flight Simulator, 2021’de Xbox Series X/S konsolları için yayınlandı. Bu oyun un aldığı birçok ödül var. Ayrıca bu oyun metacritic üzerinde tam tamına 91 puan alarak yüksek bir skora ulaştı.

Oyunun resmi hesabı, Twitter platformunda bir tebrik mesajı yayınladı. Mesajda ise ” Microsoft Flight Simulator’da bizimle birlikte uçuş yapan 15 milyon pilotu kutlamaktan büyük heyecan duyuyoruz! Gökyüzünü maceralarınızla doldurduğunuz için her birinize teşekkür ederiz. ” mesajını bıraktı.

Serisini devam ettirecek olan Microsoft, Microsoft Flight Simulator 2024’ü yakın bir zamanda piyasaya süreceğini duyurdu. Xbox’taki detaylara göre 19 Kasım 2024 tarihinde piyasaya sürülecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yorumlarda yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.